Northville public schools

Skip to main content
Main Menu Toggle
Bell Schedules » "C" Day

"C" Day

"C" Day "C" Days on Fridays
Description / Period Start Time End Time Length
1B Block 7:20 AM 8:06 AM 46 min
2A Block 8:12 AM 8:57 AM 45 min
2B Block 9:03 AM 9:48 AM 45 min
3A Block 9:54 AM 10:39 AM 45 min
Lunch & Seminar (Office Hours) 10:39 AM 11:53 AM 74 min
---1st Floor Seminars 10:45 AM 10:55 AM 10 min
---2nd Floor Seminars 11:36 AM 11:46 AM 10 min
3B Block 11:53 AM 12:38 PM 45 min
4A Block 12:44 PM 1:29 PM 45 min
4B Block 1:35 PM 2:20 PM 45 min