Northville public schools

Skip to main content
Main Menu Toggle
Bell Schedules » "A" & "B" Days

"A" & "B" Days

"A" & "B" Days "A" Days on Mondays and Wednesdays
"B" Days on Tuesdays and Thursdays
Description / Period Start Time End Time Length
1st Block 7:20 AM 8:50 AM 90 min
2nd Block 8:57 AM 10:27 AM 90 min
3rd Block (includes lunch) 10:34 AM 12:43 PM 129 min
---A Lunch 10:27 AM 11:07 AM 40 min
---B Lunch 11:16 AM 11:56 AM 40 min
---C Lunch 12:03 PM 12:43 PM 40 min
4th Block 12:50 PM 2:20 PM 90 min